«Υλοποίηση επιμορφωτικού Σεμιναρίου από το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας»

Πήγαινε κάτω

«Υλοποίηση επιμορφωτικού Σεμιναρίου   από το ΚΠΕ Αράχθου   Άρτας» Empty «Υλοποίηση επιμορφωτικού Σεμιναρίου από το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας»

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Κυρ Ιαν 20, 2013 12:27 am

Θέμα: «Υλοποίηση επιμορφωτικού Σεμιναρίου από το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας»


Το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Υποέργου του στην Πράξη «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (2007-2013) με τελικό δικαιούχο το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (ΕΙΝ), θα διοργανώσει Τριήμερο Σεμινάριο.

Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας, στην ιστορική Κόπραινα στις 22,23& 24 Φεβρουαρίου 2013.

Το θέμα του Σεμιναρίου είναι : «Αμβρακικός. Πουθενά αλλού στη γη». Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει στις 17:00 της Παρασκευής και η λήξη στις 14:30 της Κυριακής

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιμορφούμενων στο φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερα στον Αμβρακικό, έναν υγρότοπο διεθνούς σημασίας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των παρακάτω νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Αράχθου:

Άρτας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Λευκάδας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Αιτ/νίας, Αχαΐας και Τρικάλων

Το ΚΠΕ Αράχθου θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής των επιμορφούμενων, τη μετακίνηση, διαμονή, διατροφή και ωριαία αποζημίωση των εισηγητών, τη μετακίνηση, διαμονή και διατροφή του εκπροσώπου του Υ.Π.Θ.Π.Α. τη μετακίνηση, διαμονή και διατροφή της Περιφερειακής Διευθύντριας Ηπείρου, καθώς και τα λειτουργικά έξοδα (γραφική ύλη, αφίσες, αναλώσιμα- έξοδα Μπουφέ, μετακίνηση με λεωφορείο στο πεδίο, κ.λ.π.) από το Τεχνικό του Δελτίο Υποέργου. Τα έξοδα μετακίνησης των επιμορφούμενων εκπ/κών θα βαρύνουν τους ίδιους. Η φιλοξενία των επιμορφούμενων και των εισηγητών θα γίνει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Θα δοθεί εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό σε όλους, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής.

Αν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών ενός νομού είναι λιγότερες από τις προβλεπόμενες, οι θέσεις τους καλύπτονται από εκπαιδευτικούς άλλων νομών.

Κάθε εκπαιδευτικός που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το Σεμινάριο θα πρέπει να αποστείλει με e-mail ή φαξ την επισυναπτόμενη Αίτηση Συμμετοχής στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της περιοχής του μέχρι την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 και στην συνέχεια οι Υπεύθυνοι να αποστείλουν στην υπηρεσία μας μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 δύο (2) τακτικούς και δύο (2) αναπληρωματικούς εκπαιδευτικούς.

Για την περιοχή της Άρτας ο αριθμός των εκπαιδευτικών θα είναι τέσσερις (4) για την Α/θμια και τέσσερις (4) για τη Β/θμια.

Παρακαλούμε τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των παραπάνω νομών να προωθήσουν άμεσα στα σχολεία της Διεύθυνσής τους την πρόσκληση αυτή για την άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων ευθύνης τους.

Ημέρες μετακίνησης 3 , διανυκτερεύσεις 2.

Σύντομα θα σας αποστείλουμε :

1. Το ωρολόγιο πρόγραμμα του Σεμιναρίου.
2. Κατάλογο εισηγητών
3. Κατάσταση συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=1398

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης