ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΠΕ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 5 - 7 ΑΠΡΙΛΗ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 13 ΜΑΡΤΗ)

Πήγαινε κάτω

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΠΕ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 5 - 7 ΑΠΡΙΛΗ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 13 ΜΑΡΤΗ) Empty ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΠΕ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 5 - 7 ΑΠΡΙΛΗ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 13 ΜΑΡΤΗ)

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Κυρ Μαρ 10, 2013 9:58 pm

Το ΚΠΕ Φιλιατών και η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας στα πλαίσια της Πράξης «Δράσεις Διά Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» Α.Π. 8 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», διοργανώνει θεματικό σεμινάριο, στις 5 - 7 Απριλίου 2013 με θέμα «Τουρισμός και περιβάλλον».

Η θεματολογία του σεμιναρίου θα κινηθεί κυρίως σε μορφές ήπιου τουρισμού και επίκαιρων οικονομικών προγραμμάτων (ΠΕΠ ΕΣΠΑ – Πεδίο Τουρισμός). Το σεμινάριο θα έχει χαρακτήρα θεωρητικής και βιωματικής προσέγγισης.

Η διαμονή (Ξενοδοχείο Αστόρια), η διατροφή, η μετακίνηση στα πεδία δράσεως καθώς και οι δραστηριότητες (ράφτινγκ, ιππασία, κανό – καγιάκ) σε αυτά θα καλυφθεί από τους διοργανωτές.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων από και προς τον τόπο κατοικίας τους θα βαρύνει τους ιδίους.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον/ην Υπεύθυνο/η Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσής τους έως την Τετάρτη 13 Μαρτίου. Οι Υπεύθυνοι θα ιεραρχήσουν τις αιτήσεις και θα στείλουν στο ΚΠΕ Φιλιατών κατάσταση με τέσσερις επιλεγμένους εκπαιδευτικούς (από κάθε διεύθυνση) συν επιπλέον την συμμετοχή τους, έως την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013. Ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο καθώς και των υπευθύνων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλιατών στο μενού «Ανακοινώσεις».

Επισυναπτόμενα: α) Αίτηση συμμετοχής β) Πρόγραμμα διημερίδας

Ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε Φιλιατών


Νικολάου Μάρκος


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=1575


___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης