ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΕΚ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

Πήγαινε κάτω

ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΕΚ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!  Empty ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΕΚ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Ιαν 15, 2013 6:37 pm

ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΕΚ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!  Fek

Μου το έστειλαν λίγο πριν με μέιλ. Στην αρχή το κοίταζα και δεν καταλάβαινα. Μετά νόμισα ότι είναι φάρσα. Στο τέλος αποφάσισα να μπω στο σάιτ του εθνικού τυπογραφείου και να βρω το ΦΕΚ. Και δυστυχώς είναι έτσι ακριβώς. Υπογραμμένο στο Βερολίνο.

ΦΕΚ A 3 - 08.01.2013
Ημερομηνία κυκλοφορίας 09.01.2013 Σελίδες 20 (121 - 140)

http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=en

Σαφέστατα θα υπάρχει μια λογική εξήγηση. Πως ήταν εκεί ο Πρόεδρος και άρα γράφτηκε Βερολίνο. Μα στην εποχή μας η σημειολογία και μόνο του γεγονότος όχι μόνο προκαλεί αλλά και είναι επώδυνη για την ψυχή μας.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΕΚ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!  Empty Απ: ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΕΚ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Ιαν 15, 2013 11:36 pm

Συζητήσεις έχει προκαλέσει το «λάθος» που έγινε στη δημοσίευση ενός Προεδρικού Διατάγματος στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ Α3 με ημερομηνία υπογραφής τις 7 Ιανουαρίου 2013, φέρεται ως τόπος υπογραφής του Φύλλου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς το Βερολίνο και όχι η Αθήνα.

Στο ΦΕΚ βέβαια, δεν περιλαμβάνονται κάποιες μνημονιακές επιταγές για μεταρρυθμίσεις, αλλά ο «καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα».

Φυσικά δεν πρόκειται για λάθος, αλλά για σωστή κίνηση καθώς το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου βρίσκεται εκείνος τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Έτσι και έγινε καθώς ο Κάρολος Παπούλιας στις αρχές του έτους βρέθηκε στο Βερολίνο καλεσμένος από τον Γερμανό ομόλογό του.Πηγή: Το ΦΕΚ που έστειλε ο Παπούλιας από το... Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/85836#ixzz2I5AijjaJ

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης